neděle 25. září 2016

MEDITACE- co to je, jak na to

MEDITACE
- je tématem tohoto článečku, takže pojďme si o tom trochu něco říci.Meditace - je zklidnění mysli, odpoutání se od každodenních starostí a naladění se na určitou frekvenci energetické hodnoty toku energií, kde náležíte podle vašeho vývoje duše a ducha.
- MEDITACÍ se myslí stav, kdy je naše mysl zbavená potřeby myslet = STAV KLIDU
zdroj obrázku- www.geocaching.com
Meditací se obvykle míní jedno z následujících:
·         stav, kdy je mysl zbavená všech myšlenek
·         mentální otevření se „božskému“
·         soustředění mysli na jeden objekt (jako je dýchání nebo slovní mantra)
·         intuitivní vhled do náboženské doktríny (např. vipassaná v buddhismu), jak nám poukazuje tuto metodu wikipedie.

JAK SPRÁVNĚ MEDITOVAT?
Tak toto už je více nebo méně na každém jednotlivci, ale základním je asi toto:
- usadit se do pohodlné vám polohy / volně sedící v prostoru "na turka" nebo volně ležící na divanu doma v pohodlí/
- volně a pravidelně dýchat - začínáme výdechem, protože do plných plic nenaberete vzduch nový - ideálně venku nebo aspoň ve vyvětrané místnosti. Pomalý výdech a trochu hlubší nádech, než běžně dýcháte- nic ovšem neděláte násilně- volně a vám přirozeně, SOUSTŘEDIT SE JEN A POUZE NA SVŮJ DECH
- po asi tak 15-20 minutách se stane- u procvičených meditujících i dříve, váš dech automatickým a volným

http://www.spiritlecba.717.cz
Karmická očista negativních energií a bloků


Tato jednoduchá meditační technika- výše vysvětlená, vám denně může pomoci při čištění vaší mysli - nevědomí a duše si třídí myšlenky, činy, zážitky v průběhu dne. Pokud jste pravidelným meditujícím člověkem jistě víte, že toto NALADĚNÍ SEBE NA SVOU VLNU ENERGIÍ vám přináší pocit klidu a míru do nitra i na venek těla fyzického. Touto jednoduchou metodu můžete využívat i pro základní meditace k soustředění se na určitou věc, například k nabírání sil a zdraví, či například k tomu, aby vás váš strach nepřemáhal v denních starostech a mohli se plně soustředit na to, co chcete vyřešit, ale stejně tak vás tato pravidelná meditace doplní v energii. Jste-li v tomto stavu NALADĚNÍ SE NA SVOU VLNU ENERGIÍ - uvědomujte si, jak jste silní, jak moc se vám to líbí a také jak moc můžete denní meditací získat pro svůj vlastní vývoj duše. Kdo denně si takto 15 minut medituje, má za čas možnost měnit sebe k lepšímu, rozšíří se mu nevědomí, paměť mysli, ale i paměť ducha.




Žádné komentáře:

Okomentovat