pátek 31. ledna 2014

Dvojpaprsek = dvě duše z jednoho celku jediné inteligentní energie

Mnoho lidí se ve svém životě setkává s různými termíny, které označují podobnost dvou duší,jejich sounáležitost nebo jejich téměř totožnost, bu´d se s tím setkávají sami nebo to už slyšeli, či četli někde v knize,či na netu. Protože se mne také klienti mnohokráte ptají na určité dotazy okolo tohoto tématu, rozhodla jsem se, že to trošku vysvětlím.
Co je SPŘÍZNĚNÁ DUŠE?
Tak toto jsem v nedávném článečku tady už docela myslím vysvětlila, tak si to jen trošku znovu přiblížíme. Jsou to dvě duše, které buď spolu mají mnoha-životní závazky nebo jsou to také duše, tak zvaného "dvojpaprsku".


Co to je DVOJPAPRSEK?
Jsou to vlastně z jednoho základu  inteligentní energie, vytvořené-rozdělením dvě protipólné duše. A co to je protilólná duše? Jednoduše si vezměte, že jedna část z celku má třeba horní polovinu plusovou energii a dolní polovinu mínusovou energii, ta druhá polovina celku to má opačně, tedy horní polovinu mínusovou energii a dolní polovinu plusovou energii, obě poloviny tvoří celek, jen s opačnými póly energií, tím se zároveň také doplňují do celku. Dvojpaprsek jsou tedy dle tohoto dvě jednotlivé duše,vytvořené z jediného energetického základu, takové duše vznikají stejně,jako u buněčného základu dělením, obě dvě tedy obsahují totéž,jen v jiném poměru, který je vždy zároveň také pojítkem jich samotných. Přiblížit to jde nejlépe asi k dvojčatům, potíž je ovšem v tom, že tyto duše si volí svůj vývoj zcela samostatně a na sobě zcela nezávisle, né však vždy, dle zákonitostí celého Universa jsou v jakémsi závislém závazku k sobě navzájem,ale mohou existovat také samostatně společně s jinými dušemi v okolí, ale pokud se mají "ideálně vyvíjet", tedy učit se, je to samozřejmě nejlépe společně, neboť se neustále umí doplnit do celku,jejich bytí, jinak řečeno jen SPOLU VYTVÁŘÍ IDEÁLNÍ PODMÍNKY na svou výuku ve svých bytích, jsou na sebe vázány svým stejným tokem energie a svými frekvencemi vibrační energie,v níž fungují obě.
DVOJPAPRSEK duší se rodí buď do stejných pohlaví nebo nejčastěji do opačného pohlaví tak,aby mohly vytvářet ve své "zralosti těla" jeden celek. Takže nejčastěji se takové dvě duše narodí jedna,jako žena a druhá si vybere tělo muže, tak budou moci společně růst ve vývoji svých duší,jsou k sobě vždy přitahováni nesmírnou silou, která pramení právě z jejich protipólnosti a vytvoření obou duší z jediného základu. Jinak řečeno, pokud se takové duše jen jednou k sobě přiblíží jen na okamžik obě stejně cítí,že patří k sobě,cítí se na sta a tisíce kilometrů, vždy se najdou,dokáží mít naprosto stejné cítění, vnímání,vidění světa kolem sebe a také se umí, pokud jsou spolu velmi rychle ve vývoji sjednotit,to je, že si umí velmi rychle,jednak předat "své" vzájemné zkušenosti z dosavadního bytí, takže jsou téměř jen během několika dnů až týdnů SLADĚNÍ SE STEJNÝMI ZKUŠENOSTMI A NA STEJNÉ ÚROVNI SVÉHO SPOLEČNÉHO VÝVOJE, pokud společně jdou životem, dokáží se mnohem rychleji vyvíjet,používat vyšší toky energií,využívat je ke vzájemné komunikaci,čehož je zcela samozřejmostí telepatie na jakoukoli vzdálenost,dokáží se současně,ač jsou každý sám rozhodovat o téže věci,aniž se dohodli a navíc se shodnými výsledky rozhodnutí každého z nich.
Tyto duše mají obrovský potenciál ve svých komunikačních znalostech,využití intuitivního vnímání,myšlenek,či třeba i verbální a neverbální veškeré komunikace. Mohou se jednoduše na sebe kdykoli napojovat, a to nejen s vědomím,ale hlavně při komunikacích jejich nevědomí,či jeden na druhého bez předešlé domluvy, tak třeba se dokáží najít v cizích prostředích,jsou schopni se vzájemně napojovat na svou vlastní protipólnou energii a jdou po ní,jako po stopě. Naprosto stejně jde vysvětlit také jejich rychlý postup při jejich vývoji, má-li jeden z nich určitou zkušenost, kterou "zatím " ten,druhý ještě neměl,dojde k propojení při sdělování této zkušenosti až do emoční roviny obou a dojde u obou k stejnému procítění a tím předání zkušenosti i s pamětí na zážitek. Takto propojené duše-lidé, dokáží žít mnohem intenzivnější svůj "společný život", mívají také samozřejmě intenzivnější zážitky z něj, a to v četně těch nepříjemných. Tak se dost často stává, že takové dvě duše si vytvoří za mnoho bytí také společné závazky,ale i závazky jednotlivé s jinými dušemi, proto často dochází k tomu,že pokud se takoví lidé setkají mívají zcela ojedinělé životní zážitky,jednak v emoční rovině,jednak v rovině společného bytí tady na Zemi, jednak na mentální rovině a zcela samozřejmě také na rovině komunikace, viz. křížící se telefonní zprávy, současně si volají, současně si píší,cítí své myšlenky,dokáží se také i třeba po rozchodu mnoho let i jeden druhého stále probouzet,vnímat se, své pocity bez rozdílu, zda to ten druhý chce nebo zda to chtějí oni sami. Je to právě proto, že jsou z jedné jediné inteligentní energie základní formy duše, z níž byly "dělením" vytvořeny dvě duše s opačnými hodnotami energií v té, které oblasti, to je také důvodem,proč se takové duše-lidé doplňují,proč mají shodu třeba v názoru, temperamentu,vnímání krás, cítění lásky a jiných důležitých hodnot,ve svých životech. To je také důvod,proč jsou k sobě tak mocně přitahováni. Jde o to,že když takové duše vytvoří CELEK, mají mnohanásobně INTENZIVNĚJŠÍ ZÁŽITKY, ZKUŠENOSTI,POCITY, než s jinou duší v tomto bytí,kde se nalézají, Spolu vytváří přímo NEPORAZITELNÝ SVAZEK, jejich společná "celková energie", je obrovská, jsou-li svým vzájemným doplněním,potom vědí, že jejich vzájemným spojením se nejdříve a nejvíce mají šance přiblížit se nejvyššímu toku celého Universa.


Láska mezi nimi je v daleko vyšších frekvencích toků energií, než se mají šance prožívat běžné duše,jež nepatří mezi "dvojpaprsky". Emoční prožitek bývá velmi silný, hned od první chvíle, natož potom prožitek jejich společného orgasmu, který by se dal přirovnat energeticky přímo k výbuchu atomové bomby, tedy nesrovnatelný s tím,co dříve prožívali s jinými lidmi, než se potkali se svým dvojpaprskem. Je ovšem třeba také podotknout, že pokud jeden druhého zraní, dochází k emočnímu bloku,který způsobuje,že zároveň dochází k PŘEPÓLOVÁNÍ OBOU DUŠÍ dvojpaprsku, a to tak, že ten kdo byl "plusový" je nyní a zcela nečekaně ve frekvencích ENERGIÍ "mínusových", tedy i jeho jednání a vnímání je, jako mávnutím proutku ZMĚNĚNO NA OPAČNOU ENERGII, tedy na opačná jednání,jaká bychom od takového člověka třeba ani nečekali,ani taková jednání nikdy před tím nejevil a neměl. Je to právě oním přepólováním,k němuž došlo náhle ve chvíli ublížení v emoční rovině, ve chvíli,kdy se okamžitě vytvořil blok, a tím závazek mezi oběma dvojpaprskovými dušemi do dalšího života, ať už tady na Zemi nebo do dalšího bytí. Pokud jedna z obou duší je takto přepólována "šokem v emoční rovině", dostává se velmi snadno do extrému pocitů, třeba do negace-viz. nenávist k druhé polovině dvojpaprsku, či ta druhá do zlosti, vzteku a hněvu. Obě jsou v takové době vrženy do vztahu, jako magnety s odpuzující se energií, stejně silnou jsou od sebe oddalovány, jako prvotně byly obě k sobě stejně velikou silou energie přitahovány. A čím dále jsou od sebe, tím rychleji dochází ke zklidnění jejich vlastního toku energie,čímž se pomalu dostávají do normálu. Po určité době, pokud začnou na sobě pracovat duchovně a zcela vědomě, třeba odpouštěním,potom dojde znovu k jednorázovému přepólování na původní hodnoty energií, a tím se znovu zase obnovuje síla JEJICH VZÁJEMNÉ PŘITAŽLIVOSTI, která znovu začne pracovat a začne je k sobě přitahovat, aby mohli společně vyrovnat svoje vzájemné závazky k sobě.



DVOJPAPRSEK MŮŽE EXISTOVAT i samostatně, protože má karmické závazky také jednotlivě k jiným duším,než jen ke SVÉ POLOVINĚ DUŠE. Máte-li podobné zážitky můžete si pročíst také,co přináší léčba karmická,jež nám mnohdy umožní usnadnit náš dosavadní život.http://www.spiritlecba.717.cz

1 komentář:

  1. Ahoj.Cítím se velice sputáná k jedné duši.Duševně pocituji obrovskou lásku a spojení.Avšak ego mi dělá veliký chaos v hlavě a v mé realitě.Co s tím mohu dělat.Vím,že uvnitř sebe miluji moc,ale prožila jsem šok.Moc bych se chtěla setkat s mým vyvoleným.

    OdpovědětVymazat