pondělí 14. prosince 2015

AKTIVACE PŘÁNÍ + HUNA MODLITBA, ÚPLNĚK

Pokud si něco přejeme a důvěřujeme, že se to stane, už v tento moment se to manifestuje. Je to zákon modlitby. 

Nicméně spousta lidí má ve svém podvědomí pochyby, strachy a limitující systémy přesvědčení, které blokují účinnost našich přání, proto byla z Atlantidy na Havaj přinesena metoda, která užívá spirituální zákony k tomu, aby tato prosba byla více účinná.
Věděli, že pro mnoho lidí musí být v tomto procesu zahrnuta jejich podvědomá, vědomá a nevědomá mysl, aby se přání splnilo. Huna prosba je velmi účinná tím, že využívá síly všech těchto aspektů. Kahunové věděli, že v našem vyšší Já, neboli v naší původní jiskře zdroje, je ukryt náš božský otisk toho, kým skutečně jsme. Tato část ví, že jsme božské stvoření a dohlíží na naši osobnost na Zemi. Na druhou stranu v naší podvědomé mysli jsou uloženy naše systémy přesvědčení, postoje jak si sebe ceníme, vzpomínky a potlačené pocity. Je to naše nižší Já, které leží mezi vědomím a božstvím, a které nám často blokuje přijetí naší prosby. Poté je tu naše vědomá mysl, což je ta část, která žije přítomností a vnímá, co se děje kolem. Tato část je schopná a ochotná přijímat hojnost a výsledky prosby.

Huna modlitba zahrnuje dva faktory, které umožňují prosbě, aby byla úspěšná. Nejprve naše
-vědomá mysl musí zvednout energii, aby popohnala prosbu přes podvědomou mysl, do našeho vyššího Já. Toho je možno dosáhnout tančením, invokací, zpěvem, tleskáním, čímkoli, co zvýší proudění životní síly v nás. 
-Poté, co vyšleme naší prosbu, naše vyšší Já se může spojit se silou andělů a osvícených, kteří nám pomohou s jejím splněním. Svou prosbu třikrát zopakujeme každý den po třicet dní. Toto opakování ovlivní naši podvědomou mysl, a to nám pomůže rozpustit naše bloky.

Kroky pro Huna modlitbu.

Nejprve potřebujete
1)vyčistit spojení s vyšším Já, např. rozpuštěním vzteku invokací stříbrně fialového plamene, nebo můžete nahlas nebo potichu přečíst
2)odpuštění pro očištění před Huna modlitbou - Odpouštím všem, kteří mě kdy zranili, vědomě i nevědomě, v tomto i předešlých životech, v tomto vesmíru a dimenzi, i v jiných. Nabízím jim milost. Žádám o odpuštění všechny, které jsem zranila, vědomě i nevědomě, v tomto i předešlých životech, v tomto vesmíru a dimenzi, i v jiných. Žádám milost. Odpouštím sobě za vše, co jsem udělala, co zranilo mě nebo někoho jiného, vědomě i nevědomě, v tomto i předešlých životech, v tomto vesmíru a dimenzi, i v jiných. Přijímám milost. Jsem volná. Všechny okovy a omezení odcházejí. Jsem plně ve své síle. Jsem Mistrem.
3)OBNOVTE LÁSKYPLNÉ ENERGIE VE SVÉM SRDCI

4)Dále můžete invokovat bytost světla, např. Buddhu nebo Ježíše, nebo ji můžete adresovat zdroji. Poté si
-NAPIŠTE SI, CO OPRAVDU CHCETE manifestovat.
-ZVYŠTE PROUDĚNÍ ENERGIÍ V SOBĚ SAMÉM začněte tančit, zpívat, cokoli, co zvýší proud životní síly ve vašem těle.
-PO 3x VYSLOVTE SVOU PROSBU a ukončete ji "je to splněno".
-NASMĚRUJTE SVOU VŠECHNU ŽIVOTNÍ SÍLU do své podvědomé mysli 
-PŘEDSTAVUJTE SI TO, jak VAŠE ENERGIE proudí do vaši korunní čakry. 
-Po 30 sekundách se uvolněte, můžete říct potichu  ÓM (ohm)
- nakonec si sedněte a dejte vaše dlaně směrem nahoru (přijímací pozice), a řekněte: "Pane, ať padá déšť požehnání." Buďte otevřeni přijetí odpovědi nebo udělání činnosti, kterou intuitivně pocítíte, že máte udělat. Je dobré do své prosby zahrnout něco, za co jste vděční. Jedna Huna modlitba může zahrnovat více žádostí.
Čím jste význační? Setkejte se se skupinkou přátel. Každý z vás řekne, jaký odkaz a dědictví zanecháváte pro další generace, např. váš odkaz mohou být lidi, kterým jste pomohli, láska, kterou jste s lidmi sdíleli, děti, které jste něco naučili, stromy, které jste zasadili, znečištěný pozemek, který jste uklidili, zvířata, o které jste se starali, lidi, které jste vyléčili nebo rozesmáli, moudrost, kterou jste předali, atd.


Úplňkové ukončení


Úplněk je čas završení. Účinně pomáhá při léčení, uvolnění a dokončení věcí, které nám už neslouží. Někteří lidé začínají nové věci bez ukončení těch starých. Rozloučili jste se s předešlou etapou života, než jste vstoupili do nové?

Je nezbytné oslavovat konec vztahu, práce, systému přesvědčení. Pokud to neuděláme, může v naší auře zůstat nezhojený šrám. S blížícím se úplňkem si sepisujte seznam oblastí vašeho života, kde cítíte, že potřebuje něco uzavřít. Při úplňkové noci, nejlépe venku, si udělejte tuto meditaci.

Zapalte svíčku. Umístěte před sebe měsíční kámen. Barva ukončení je zlatá, proto podložte svíčku látkou zlaté barvy. Zavřete oči a umožněte svitu měsíce svítit na svou tvář, pokud jste uvnitř, představte si to. Vizualizujte si první oblast, kterou chcete ukončit. Řekněte jí v duchu "sbohem". Poděkujte lidem a této situaci za tuto zkušenost, která vám umožnila být tím, kým jste. Pociťte, jak uvolňujete emocionální, mentální, fyzický a osobní aspekt této zkušenosti - postupně mizí.

Až odezní, představte si další oblast. Až skončíte, seďte pár minut na měsíčním svitu a pociťujte, jak vás očišťuje. Otevřete oči, zhluboka se nadechněte a vypijte sklenici vody.
Úplněk je období velkého ženského potenciálu a připomenutí ženského vhledu a moudrosti./www.probud.se

Žádné komentáře:

Okomentovat