čtvrtek 30. ledna 2014

PROČ SE RODÍME ZNOVU A ZNOVU?

Je tomu tak jednoduše proto, abychom se stále zdokonalovali a stále vyvíjeli, v té které situaci stále zlepšovali své reakce a uměli řešit stejné situace lépe a lépe. jde tu vlastně o to, abychom se stávali stále více tolerantnější, abychom se stále více stávali mírnější a konali smířlivě, jednali bez zášti, zloby v srdcích bez hněvu uvnitř sami sebe. Vše se děje proto, abychom byli lepšími lidmi,abychom se naučili brát věci, jak jsou, abychom se naučili být a jednat ve svobodě.



SVOBODA = to,co se máme naučit, svobodně jednat, svobodně se rozhodovat a svobodně se naučit přijímat svobodnou vůli ostatních. Ve všem kolem nás je jednoznačná svoboda k tomu,abychom se dokázali SPRÁVNĚ ROZHODOVAT.
Mnohdy vyvstává otázka, co to je SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ? Je to vlastně NAŠE SPRÁVNÉ jednání, NAŠE SPRÁVNÉ rozhodování , v té které situaci. protože každá duše JDE SVÝM VLASTNÍM VÝVOJEM, SVÝM POZNÁNÍM, svým vlastním POUČENÍM,protože každý se jinak rychle POUČÍME z VLASTNÍCH CHYB. a TO JE DŮVOD,proč se každý z nás nachází na JINÉ VIBRACI TOKU ENERGIE. Vibraci tedy máme jen podle toho, kde se nacházíme ve svém vývojovém stupni.



Všichni jsme SOUČÁSTÍ celého vesmíru a tím i celého Universa. Ve vývoji se posunujeme pozvolna směrem nahoru, každý z nás postupně prochází určitými zákonitostmi vývoje a postupu naší vlastní duše.
PROČ SE TEDY RODÍME ZNOVU už víme, protože na situaci, kterou jsme v jednom životě nezvládli, je nám umožněno naprosto stejnou situaci a se stejnými lidmi ZVLÁDNOUT znovu a v jiném životě , a možná trochu lépe, pokud se tak nestane, jde to stále dokola, až sami pochopíme,kde děláme chybu. Tuto naši vlastní chybu, tak můžeme napravit, buď ještě v tom daném NAŠEM ŽIVOTĚ SOUČASNÉM, či v dalším životě. Ale opětovně se všemi STEJNÝMI DUŠEMI, KTERÝCH SE TO TÝKÁ.  Toto vše je součástí NAŠICH VIBRACÍ, tedy vibrování našich vlastních buněk, vibrování naší vlastní energie.
Takto jednoduše se učíme. A co nás vlastně učí?
Je to určitý VÝCHOVNÝ PROGRAM našeho nevědomí, je umístěn, či vytvořen v našem nevědomí, buď jako jeden z HLAVNÍCH programových nastavení mozku nebo jako vedlejší program, ale vždy jen výchovný program pro naši duši, pro náš další vývoj.
Je to vlastně proto, abychom mohli pomalu,či rychle vystoupat do vyšších vibrací, kde je stále méně negací, méně negativních toků energií,které nás nutí dělat nesprávné jednání v určitých situacích, třeba zlobit se, cítit nenávist, cítit vnitřní hněv, ať už na sebe nebo na jiné lidi, kteří jsou s námi vždy spojení, dokud se jednání nezmění k radosti,k lásce,k porozumění mezi lidmi s nimiž právě žijeme.A toto je vlastně důvod,proč se stále rodíme znovu a znovu.
NAŠÍM ÚKOLEM JE ŽÍT ŽIVOT V RADOSTI, TOLERANCI, POROZUMĚNÍ,NESOUDIT JINÉ ZA JEJICH REAKCE, NESOUDIT ANI SEBE, BÝT TOLERANTNÍ A SMÍŘLIVÝ K TOMU CO SE DĚJE KOLEM NÁS, máme se naučit žít ve vnitřním míru a lásce k sobě i všemu kolem nás samotných, je naším úkolem RESPEKTOVAT ROZHODNUTÍ JINÝCH.


Podle toho se tvoří také naše vnitřní nastavení našeho nevědomí, tím se tvoří také všechny výchovné programy pro nás,tím se tvoří také výchovné krátko i dlouhodobé programy bloků a nemocí.



Dle toho,jak jsme jednali v minulosti nebo i v tomto bytí ,dle toho se nám vytváří i výchovný program blokací na vztazích, na práci,na toku peněz do našeho života a nebo také té,které nemoci,všechno je to k tomu,abychom se určité věci měli naučit,proto je vždy příčinu jedna určitá věc,našeho rozhodování, našeho jednání, a na základní úrovni vytvoření při nesprávné reakci na tu, určitou situaci, vytvoření té které blokace v té, které oblasti/vztahy,práce,peníze,zdraví..aj.
V základu jde o to , najít lepší  NAŠI reakci v určité situaci, změnit své minulé rozhodnutí, které nebylo správné.Udělat si vlastně menší nebo vymazat stávající závazek, jinak řečeno vymazat, zneutralizovat toky energií negativních,které v současnosti na nás působí vlivem NAŠEHO VLASTNÍHO JEDNÁNÍ V MINULOSTI, na základě toho se nám buď nedaří ve vztazích,práci,penězích,zdraví, až změníme NAŠE JEDNÁNÍ NEBO UDĚLÁME SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ,teprve potom se nám odblokuje určitá "smůla,či potíže, které máme již delší čas", jak vidíte jde o určitou jasnou ZMĚNU V NAŠEM UVAŽOVÁNÍ, změnu v našem vnitřním vnímání té, které situace, a jde samozřejmě o změnu vnímání světa kolem nás, po tom se nám UPRAVUJÍ NAŠE VNITŘNÍ NASTAVENÍ programů pro výchovu nás samotných,změní se nám tak výchovná další nastavení pro další náš současný život, a tím dojde k uvolnění blokád v některé nebo i třeba všech oblastech života. Více se dozvíte na
http://www.spiritlecba.717.cz
Odblokování lze také provést i cíleně, metodou EFT, což je od blokace emočního nastavení programů vědomé mysli,až k nevědomým programům.Potřebujete-li poradit, můžete mi o tom svém problému napsat, určitě najdeme řešení i pro vás, info na genea1@email.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat